Ömrü Uzatan 5 Yiyecek

Daha sağlıklı yaşamanızı ve ömrünüzü rahatlıkla geçirmenizi sağlayacak 5 besin!

Dünya Sağlık Örgütü (WHO); ortalama yaşam süresinin yaklaşık olarak 72 sene olduğunu fakat sağlığınızı ve yaşlanma sürecinizi olumlu ya da olumsuz yönde etkileyebilecek etkenleri bilmeniz gerektiğini söylüyor. 114 yaşına kadar yaşamış Bernando LaPallo’nun 5 özel yiyeceği sizlerle paylaşıyoruz!

TARÇIN


Tarçın sadece lezzetli bir baharat değil; bunun yanında oldukça ciddi tıbbi özelliklere sahip bir bitkidir. Kalp hastalıkları, kanser ve bakteriyel enfeksiyonlarla baş etmek için oldukça önemlidir. HIV virüsü ile mücadele sürecine de destekçidir.

ÇİKOLATA


Dozunda tüketildiği takdirde çikolatanın bir zararı yok. Çikolatanın doğru bir şekilde tüketimi durumunda; kolesterol seviyesini düşürdüğü, zekayı kuvvetlendirdiği ve stresi azaltmaya destek olduğu bilinir.


-------- Sponsorlu --------

SARIMSAK


Alzheimer riskini sarımsak ile azaltabilirsiniz. Ayrıca, kalp yetmezliği tehlikesi ve vücutta detoks etkisine neden olan sarımsak, mutfağınızın vazgeçilmez yiyeceklerinden.

DOĞAL BAL


Beş bin yıldan daha uzun süredir kullanılan bal, birçok sağlık problemi için doğal iyileştiricidir. Antiseptik, antioksidan ve antibakteriyel özelliklere sahip olan balı beslenme listenize kesinlikle ekleyin.

ZEYTİNYAĞI


Sağlığımız açısından oldukça yararlı olduğu bilinen zeytinyağı; beyin ve kalp sağlığımız için oldukça önemlidir. Zekanın işlevini olumlu yönde etkiler ve antioksidan içeriği de oldukça geniştir. Tip 2 diyabet hastalığını ve kanser tehlikesini azaltır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir