Antalya 39. Ulusal Hematoloji Kongresi THD 2014

Merhaba Bilgi Doktoru Okurlarım, Sizlere bu yıl düzenlenecek olan 39. Ulusal Hematoloji Kongresini hatırlatmak istiyorum. Eğer vaktiniz varsa, imkanınız dahilinde 39. Ulusal Hematoloji Kongresine katılımlarınızı yapabilir ve elde ettiğiniz bilgileri Bilgi Doktoru ailemizle paylaşabilirsiniz.

Antalya 39. Ulusal Hematoloji Kongresi Konferansı 2014

Bu yıl da hepimiz için çok önemli olduğunu bildiğimiz, ülkemizde hematoloji alanında yapılagelen en önemli organizasyon olan Ulusal Hematoloji Kongresi`nin hazırlıklarını yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl derneğimizin kuruluşunun 46. yılı ve 39. Ulusal Hematoloji Kongresi gerçekleşecek. Türk Hematoloji Derneği (THD) bu bilimsel şöleni her yıl bir önceki yıla göre daha iyi bir içerik ve çerçevede sunmak için sürekli çalıştı. İşte bu nedenle bu yıl da bu beklentiye yanıt verebilecek bir program için çaba gösteriyoruz.


-------- Sponsorlu --------

Bu yıl Balkan Hematoloji Günleri kongremiz kapsamında düzenlenecek. Balkan Hematoloji Dernekleri ile ortak düzenlenen bu toplantının ilki olduğu gibi sekizincisi de ülkemizde yapılacak.

Kongre programımızda her zamanki gibi, hızla değişen, gelişen ve bu nedenle hepimizin yakından izlemek durumunda olduğumuz konularda eğitim oturumları yer alacak. Bunun yanında tecrübelerimizi paylaşacağımız sözlü sunum oturumları, poster tartışmaları ve uydu sempozyumlar ve uluslararası oturumlarda birbirinden değerli konuşmacılar bizlerle olacaklar. Geçtiğimiz yıl başlattığımız Türk Kan Bilim Ağı (TÜRKBA) projemiz ile ülkemizde gerçekleştirilen çok merkezli çalışmaların sunumlarına bu yıl da ayrı zaman ayırdık.

 

39. Ulusal Hematoloji Kongresi Konferansı Nerede Düzenlenecek?

Titanic Deluxe Belek Otel, Antalya

39. Ulusal Hematoloji Kongresini Kim Düzenliyor?

Bilimsel Sekreterya Türk Hematoloji Derneği

 

Sizlerde bu konferansa katılabilirsiniz Sevgili Bilgi Doktoru Okurlarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir